Projektai ir statistika

2017 m. sausio 16 d., pirmadienis


Jau seniai niekuo ne užsiiminėjau internete,dabar atsiradus galimybėms bandysiu pradėti naują investicinių žaidimų kelią.Pradėsiu nuo nedidelio kapitalo naudosiuosi savo strategija ir skelbsiu rezultatus čia.
Tai bus mano dienoraštis kuriame galėsiu sekti savo augimą arba eilinį kritimą internetinių investicijų apgavikų rate.
Kadangi investuosiu išskirtinai tik į aukštos rizikos investicinius projektus (HYIP),tai truputėlį apie tai papasakosiu.
KAS YRA HYIP? 

HYIP (nuo Eng HYIP -"High Yield"investicijų programa,kaip klubo,Hee-ip) - apgaulės projektą, panašų į didelio pajamingumo investicijų fondą. Šiuo metu Hyip industrija jau atgyveno savo. (Mano komentaras;)
Tokie projektai dažniausiai dirba su elektronine valiuta. 
Daugelis HYIP galima suskirstyti į tipus: greiti, vidutiniai,ilgalaikiai.
Paprastai didelio pelningumo investicinės programos yra finansinės piramidės. Pažada mokėti palūkanas už naujai pritrauktus dalyvius taip didindami dalyvių skaičių.Taigi tokiu būdu papildydami savo projektus"šviežiais"pinigais.Tačiau, dalyvių srautui sumažėjus arba visiškai sustojus,jau nebėra pakankamai lėšų vykdyti prisiimtus įsipareigojimus ir HYIP užsidaro:visi mokėjimai nutraukti,visi tuo metu projekte esantys finansai lieka projekto įkūrėjų sąskaitose.
Tradiciniai  HYIP fondai žada 1-3% per dieną derlių. Tokie projektai gali gyventi labai ilgai, apie 6-9 mėnesius. Viskas priklauso nuo Fondo administratoriaus  gebėjimų įgyvendinti tikslus.
Greiti  HYIP  gyvena labai trumpą laiką, bet potencialiai atneša  investuotojui 5-50% per dieną. Ši investavimo rūšis yra daugiau kaip ruletė: laimingas/nelaimingas.
Ilgalaikiai HYIP moka mažesnius procentus ir paprastai už savaitę arba mėnesį,tuo metu greiti ir vidutiniai už valandą aba dieną.
Investicijos į didelio pajamingumo investicines programas visada laikomos rizikingomis,nes mes nežinome, kokiu tikslu šis projektas buvo sukurtas (mes matome tik interneto legendą),kuriose tik  projekto įkūrėjo (įkūrėjų) pagražintos ambicijos norint sudominti įnvestuotoją.Todėl,net jei projektas veikia gerai ir moka pažadėtą pelną,net jei jis turi puikų dizainą,pareikalavusį didelių projekto įkūrėjų investicijų,teigiamų atsiliepimų aikštelė ir t.t.,nevertėtų niekada atsipalaiduoti-visada turite žinoti,kad jis gali bet kuriuo metu išnykti be pėdsako,kartu su jūsų pinigais.
Kai kurių projektų tikslas yra pritraukti,kuo daugiau dalyvių,kitų taktika atvirkščiai - "Tik šiek tiek, taip bus saugiau" 
Yra dar vienas svarbus veiksnys renkantis HYIP-tam tikrų,susijusių su pinigų įvesties ir išvesties,mokėjimo sistemų egzistavimas.Dauguma projektų, ypač HYIP pramonės, yra netoli įstatymų pažeidimo,todėl pagrinde ir naudojasi mokėjimo sistemomis,per kurias būtų sunku susekti visus takelius nustatyti tapatybei po "netikėto"uždarymo (išnykimo).Lojalumo politika dėl HYIP, pavyzdžiui PerfectMoney,Payeer, EgoPay,Bitcoin leidžia tai įgyvendinti,nes ten galite nurodyti fiktyvius asmens duomenis.
Jei aukšto pajamingumo projektas turi banko mokėjimo sistemą, pavyzdžiui,"Visa / Mastercard", taupomojo banko,"Privatbank" ir "Alfa-Bank", jis taip pat padidina savo patikimumą investuotojų akyse,kaip investicinis objektas.
Žinoma,absoliutus pasitikėjimas investiciniu projektui, kuris yra prijungtas prie patikrintos,oficialios mokejimo sistemos negalimas,tačiau nepaisant to,tai yra vienas iš akivaizdžių teigiamų ženklų renkantis projektus investicijoms į internetą.
Internetinių investicijų politika(čia tik mano nuomonė) -geriau po truputį investuoti į dešimt projektų vienu metu ir gauti iš jų šiek tiek,nei"pašerti" pora ir negauti nieko.
Ir prisiminkite,jog niekada neinvestuokite pinigų,kurių netekę pabloginsite savo arba savo šeimos narių gerovę.
Toks būtų mano,investicinių projektų su kuriais žaisiu aš,apibendrinimas.Taip,man tai kaip žaidimas.



3 komentarai:

  1. Sveikas, na kaip sekasi investuoti?
    ziuriu ismoka sausio menesi tik buvo, ziurek jeigu domina hyipai galeciau pasidalinti savo projektais kur investuoju ir is ju uzdirbu gryna pelna tai yra jau savo depositus susigrazinau senai:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveikas, na kaip sekasi investuoti?
    ziuriu ismoka sausio menesi tik buvo, ziurek jeigu domina hyipai galeciau pasidalinti savo projektais kur investuoju ir is ju uzdirbu gryna pelna tai yra jau savo depositus susigrazinau senai:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. bUVAU SENIAI PAMIRSES KAD CIA RASIAU DARAU KA KITA BET INVESTICIJOS EINASI NEBLOGAI KOLKAS TURIU 5 PROJEKTUS VISI DIRBA JAU PELNE SENIAI

    AtsakytiPanaikinti